Garden Lounge

Garden Lounge sökte en lösning där sina kunder kan fortsätta uppleva samma kvalité på sin mat hemma. De erbjuder det bästa från Mellan Östern direkt till dörren. Garden Lounge sökte oss på Leembo för att skapa en lösning som är både snabb, säker och användarvänlig. Vi byggde en skräddarsydd WooCommerce lösning. Lösningen lagras som vanligt på våra servrar i Stockholms området och är skyddad med en SSL-certifiering. Vi har även skapat en egen SEO tillägg som passade deras behov och utbildade…

Scandinavian Smoke

Scandinavian Smoke kom till oss med ett uppdrag att skapa en webbshop där de har möjligheten att erbjuda sina befintliga kunder möjligheten att handla sina produkter online snabbt och smidigt. Bolaget ville även ha en webbsida som är SEO-optimerat och utvecklat på ett sätt som gör det enkelt för sina kunder att beställa och betala via telefonen. Vi skapade en WooCommerce lösning med en Swish-gateway för betalningar samt optimerat lösningen för handhållna enheter.

SnusFynd

SnusFynd.se är den nya uppstickaren på webben där alla kan handla snus, cigaretter, cigarrer, e-cigaretter och dess tillbehör billigt och smidigt. Vi skapade en E-handel lösning med WooCommerce samt skapade en grafiskprofil för bolaget. Vi har även installerat alla tillägg och plugins på lösningen för att leverera en komplett lösning.

Hookah Shop

HookahShop.se erbjuder sina kunder möjligheten att handla vattenpipor, e-cigaretter och dess tillbehör för en billig peng på nätet. De sökte efter en E-handel lösning som är både pris effektiv, enkel hanterad och säker. Valet hamnade på Leembo Webbyrå att skapa lösningen. Vi skapade en WooCommerce lösning tillsammans med en passande grafiskprofil. Vår lösning lagras på vår säkraste server med en SSL-certifikat. Vi har även skapat en egen SEO tillägg som passade deras behov och utbildade…

Karlhov Tandvård

Karlhov Tandvård erbjuder en närtandvård i Södertälje / Stockholm. Vi fick uppdraget att skapa en totallösning med grafiskprofil, webbsida, social media management och SEO-hantering. Vår lösning byggde på Wordpress.

Shisha Xpress

ShishaXpress erbjuder sina kunder uthyrning av vattenpipor till privatpersoner. Företaget är baserat i Stockholm men lösningen skall vara tillgänglig i hela Sverige. Kravet är en säker e-handel där kunder skall känna trygghet att ange sina privata uppgifter och kunna beställa direkt på ett tryggt och enkelt sätt. Vi använde oss av WooCommerce för att leverera lösningen. Vi skapade även en grafiskprofil som passade deras verksamhet och vision. Resultatet blev riktigt bra. ShishaXpress är idag en…

SweetKing

Sweetking ville ha en webbplats där sina kunder kan se deras information på ett bekvämt sätt och samtidigt skapa en Grafiskprofil som passar deras verksamhet. Valet hamnade på oss då vi har en lång historia med företaget bakom då vi har erbjudit flera tekniska lösningar till deras verksamheter som de har varit väldigt nöjda med. Vi erbjöd en enkel webblösning som passade deras behov perfekt och se de varit väldigt nöjda med. Deras grafiskaprofil tilltalade deras verksamhet perfekt och Sweetking…

Xsara Restaurang

Xsara är en av de hetaste Mellanöstern klubbarna i Stockhlm / Sverige. De kontaktade oss med önskan om att utveckla en ny hemsida för deras online-närvaro och vi är kända för vårt engagerade arbete när det gäller att utveckla avancerade lösningar för restauranger och kaféer.

Shisha Kungen

Shisha Kungen erbjuder sina kunder hemleverans av vattenpipa inom 1 timme i hela Stockholm. Bolaget hade en idé och kom till oss med den, de visste vad de ville ha, men överlät tillvägagångssätt till oss på Leembo. Vi skapade en WooCommerce lösning med gällande policies samt hjälpte de med SEO, Grafiskprofil och Webbhotell.

Ramy’s Cakes

Ramy's Cakes är stället som man måste gå till när det gudomliga tårtor! Med sin verksamhet i snart 15 år, har Ramy och sitt team skapat vackra tårtor till flera events och varit festens glädjepunkt i nästan alla dessa events. Vi fick uppdraget att skapa ett galleri till Ramy's där de kunde visa sina skapelser på ett vackert och enkelt sätt för sina kunder. Galleriet skall agera som en plats där de kan hitta inspiration till sina beställningar samt kunna beställa direkt på nätet. Vår lösning var…

DeZign Bygg

DeZign Bygg är en Stockholm baserad byggbolag som erbjuder sina kunder kostnadseffektiva projektering och bygglösningar. Vi skapade en enkel one-pager där de kan visa sina projekt och kunna ta emot offert förfrågningar på ett smidigt sätt.

Tegeludden Restaurant

Tegeludden Restaurang sökte en enkel plattform där företagen i närheten kunde hitta deras lunchmeny varje dag på ett enkelt sätt. Kravet var att menyn skulle kunna vara utskrivningsbar och enkel att ändra för kocken att kunna göra veckovis och under dagen om det skulle ske några ändringar. Vi byggde en webblösning i HTML + PHP där vi skapade en enkel plattform där man endast kan ändra menyn direkt på ett väldigt enkelt och bekvämt sätt från datorn eller mobilen.

Miami Strand

Miami Strand ligger vid Alviks strand. Restaurangen bjuder på en fantastisk miljö med utsikt över Fredhälls klipporna och Essingeöarna. Restaurangen erbjuder luncher till företagen i närheten och sökte en webblösning där man kan se deras lunchmeny på ett bekvämt sätt. Restaurangen vill även visa sina lokaler till alla som vill boka lokalen till deras evenemang. Vi skapade en enkel, egenbyggd lösning i PHP och HTML där man kan hitta all information på ett enkelt och bekvämt sätt för både…

GlowMe

GlowMe skönhetssalong erbjuder sina kunder möjligheten till full make-over billigt och snabbt. Salongen ligger i hjärtat av Södertälje och har sina kunder från hela Stor Stockholm. De sökte en uppgradering och säker webbsida. Vi skapade en lösning i Wordpress som passade deras behov och samtidigt var SEO vänlig.

Mobilarena

Mobilarena är en oberoende återförsäljare av mobiltelefoner, tillbehör och tv-abonnemang som startade sin verksamhet under 2013 och har sedan dess strävat efter att ha Sveriges nöjdaste kunder och samtidigt göra det lilla extra för att kunden ska känna sig trygg med sitt köp. Vi på Leembo Webbyrå fick uppdraget att uppgradera deras Wordpress webbsida med möjlighet till SEO-hantering och enklare uppgradering.