Behöver jag verkligen en hemsida för min restaurang?

Vi kommer att svara på denna fråga för dig en gång för alla!

DINER

Starter
3990 SEK+80 SEK Månatlig
 • Standard Tema Wordpress
 • 1 E-postadress
 • 1 Gratis domän .SE/.NO ¹
 • Facebook Installation
 • Instagram Installation
 • Google My Places Installation
 • TripAdvisor Installation
 • 12 månader support Inkluderad ²

FINE DINING

All Inclusive
11990 SEK+150 SEK Månatlig
 • Premium Tema Wordpress
 • 1 E-postadress
 • 1 Gratis domän .SE/.NO ¹
 • Mobile App Android & iOS
 • Social Media Management ³
 • Google My Places Installation
 • TripAdvisor Installation
 • 12 månader management Inkluderad ²

¹ Norsk identifikationsnummer (Personnummer) krävs för att registrera en .NO-domän. Om det inte är tillgängligt kommer vi att ge dig ett gratis .COM domännamn
² I den 12 månaders managment som ingår kommer vi att ge dig 24 (tjugo fyra) gratis uppdateringar på webbplatsen. I 12 månaders support ingår uppdatering och backup av data samt vägledning i 30 dagar.
³ Social Media Management ger dig 2 (två) uppdateringar varje vecka på Instagram och 1 (en) uppdatering varje vecka på Facebook.

Vad vi erbjuder?

Webbutveckling


Se på din webbplats som din restaurangs varumärke. Det är vad som bildar potentiella kunders första intryck och sätter scenen för sina förväntningar. Du har redan en perfekt meny, service och lokal, nu är det dags att göra din hemsida ett komplement till det hela!

Vi erbjuder dig en komplett lösning med en responsiv och interaktiv webbplats för dina och dina kunders behov. Vi använder Wordpress som ett primärt innehåll Management System på grund av sin lätthet att använda och de många plugins som är tillgängliga att använda, vilket gör den väldigt anpassningsbar för nästan varje användning.

Mobila Applikationer


Nästan tre miljarder människor förväntas använda smartphones över hela världen fram till 2020. Denna statistiska-uppskattning är tillräcklig för att få en uppfattning om vikten av mobilappar. För att kapitalisera på det ständigt ökande antalet smartphone användare, företag inom olika sektorer hoppar på trenden. Restaurang appar som Zomato, Foursquare, Swiggy och Yelp har satt nya milstolpar av popularitet och intäkter. Till exempel är en mobilapp ansvarig för 16 procent av de totala transaktionerna av Starbucks.

Oavsett om det är en kupong app, bordsbokning app eller matbeställnings app, erbjuder apparna restauranger ett sätt för sina gäster att kommunicera med det på ett användarvänligt och bekvämt sätt.

Om du är en restaurangägare kan en funktionell mobilapp erbjuda en mängd fördelar och hjälper dig att utöka din verksamhet. Vi kan hjälpa dig med att utveckla en mobilapp för iOS och Android för att möta dina företags behov.

Online bordbokning


Från 900 SEK (+15 SEK/månad)

Från första dejt till årsdagar, luncher med vänner till middagar med familj och intervjuer med anställda på kontorsbrunchar, verkar matbordet alltid medföra att människor samlas!

För att restaurangägare ska kunna organisera sig, maximera bordomsättningen och minska väntetiden för kunderna, är det viktigt att de utvecklar och underhåller ett pålitligt och effektivt restaurang reserveringssystem. Eller vill du erbjuda dina kunder ett bordbokningssystem?

Vi hjälper dig att få den rätta lösningen och integrera den med din webbplats och app så att dina kunder kommer att kunna boka bord enkelt.

Hemleverans


Från 2400 SEK (+50 SEK/månad)

Idag, mer än någonsin, kan människor enkelt beställa online tack vare smartphones och paddor. Studier utförda av Interactive Advertising Bureau och Viggle visar att cirka 69% av kunderna beställer mat online med hjälp av en mobil enhet.

När det är paus, fast i trafiken eller på bussen, kommer nästan alla att beställa snabbt och smärtfritt.

I en nötskal väljer dina kunder att beställa mat online eftersom det är bokstavligt talat vid sina fingertoppar. Vi hjälper dig att konfigurera en hemleveranssystem för ditt företag inbyggt på din webbplats och / eller app.

Social Media Management


Med sina 2,3 miljarder användare (per december 2018) på Facebook, gör Facebook till den mest besökta webbplatsen på Internet. Exponering på olika sociala medier Som Facebook, Instagram och andra är en guldgruva för restauranger eftersom det erbjuder restaurangen ett prisvärt sätt att ansluta sig till sina gäster. Vi på Leembo Webbyrå kan erbjuda Social Media Management på Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Snapchat och LinkedIn.

Google My Business


Din företags profil visas rätt när personer söker efter ditt företag eller företag som din på Google Sök eller Kartor.

Google My Business gör det enkelt att skapa och uppdatera din företags profil så att du kan sticka ut och ta in kunder.

Vi hjälper dig att konfigurera och validera din plats på Google så att dina kunder alltid hittar dig när de söker efter din plats på Google och / eller Google Maps.

TripAdvisor


TripAdvisor, världens största resor och matplats, gör det möjligt för sina besökare att frigöra hela potentialen för varje natt. Med 702 miljoner omdömen och åsikter om världens största utbud av restauranger över hela världen. Vi hjälper dig att installera och göra det enklare att hitta din restaurang på webben.

Hur vi gör det.


Vårt synsätt på design tar inspiration från riktiga människor och har sitt yttersta mål i förtydligandet av syfte och mening. Genom att bättre förstå vem vi designar för skapar vi upplevelser av verkligt värde.

Förstå kunden

Genom att förstå dina behov, ditt företag och dina gäster kan vi utveckla den rätta lösningen för ditt företag för att ge dig de affärer du vill ha och behålla de du har.

Utveckla lösningen

Resan att bygga den perfekta webbplatsen börjar alltid med att välja rätt lösning och bygga sedan på den. Vi kommer att rapportera till er under hela processen så att du kan vara med i projektet.

Kan inte bestämma dig än?


Se vårt tidigare arbete!