WebdesignSEOWordpresseCommerceAnnonsering


Och mycket mer vi kan hjälpa dig med, fråga oss bara och du kan bli förvånad

Webbutveckling


Det spelar ingen roll om du vill ha en ny webbplats för att få nya kunder eller att behålla gamla. Vi hos Leembo kan hjälpa dig att ha ett onlinekontor så att dina kunder alltid kan hitta vad du erbjuder och samtidigt få rätt information om ditt företag.

– Statiska webbsidor (HTML5, CSS, JS)
– PHP
– Wordpress
– Magento
– Joomla
– Drupal
-eZ Publish

Mobile Applications


Har du alltid velat komplettera ditt varumärke på webben med en mobilapplikation? Sök inte längre, våra utvecklare kan hjälpa dig med rätt lösning med ett skräddarsytt program för ditt varumärke.

– IOS (iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV)
– Android OS (Samsung, LG, Huawei, Lenovo och andra)

E-handel


Vill du erbjuda dina produkter online? Eller är det dags för dig att starta din egen e-handel för att sälja dina nya produkter till massorna? Oroa dig inte. Vi på Leembo har erfarenhet av att hjälpa dig att få den professionella webbshop med online betalningslösningar som är utformade för dina behov.

– Anpassad e-handel
– Plugin eCommerce (WooCommerce, Drupal, Magento, OpenCart, PrestaShop och Shopify)
– Online Betalningar (Paypal, Payson, Klarna, Bambora, Stripe, IZettle, Swish, Vibbs och Dibs)

Marknadsföring


Behöver du hjälp med att kommunicera med dina kunder online? Vi på Leembo kan hjälpa dig att komma dit för att dina kunder ska hitta dig på Internet. Vi erbjuder reklam på olika kanaler.

En del av dessa kanaler är:
– E-postmarknadsföring
– Search Engine Marketing (Google och Bing)
– Video Marketing (Youtube, Google och Vimeo)
– Display Marketing (Schibsted, Aftenposten, Google)
– Sociala medier Marknadsföring (Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube och Linkedin)

Social Media Management


Med ca. 2,3 miljarder användare (per december 2018) på Facebook, gör Facebook till den mest besökta webbplatsen på Internet. Inlägg på olika sociala medier Som Facebook, Instagram och andra sociala medier är en guldgruva för små och medelstora företag eftersom det ger företagen ett överkomligt sätt att ansluta sig till sina kunder. Vi hos Leembo kan erbjuda Social Media Management på Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Snapchat och LinkedIn.

Hur vi gör det!


Vårt synsätt på design tar inspiration från riktiga människor och har sitt yttersta mål i förtydligandet av syfte och mening. Genom att bättre förstå vem vi designar för skapar vi upplevelser av verkligt värde.

Förstå Kunden

Genom att förstå dina behov, ditt företag och dina kunder kan vi utveckla den rätta lösningen för ditt företag för att ge dig den verksamhet du vill ha och behålla den du har.

Utveckla lösningen

Resan att bygga den perfekta webbapplikationen börjar alltid med att välja rätt lösning och bygga sedan på den. Vi kommer att rapportera till kunden under hela tiden så att du kan vara med under hela processen.